The world of Lambiek12 through his eyes...

Wat moet je doen met te veel hobby's, interesses en te weinig tijd om handen? Juist je combineert het tot één website, waarin je zoveel mogelijk van je eigen creaties wil laten zien aan de rest van de wereld. Of dit nu een handje vol zelfgemaakte foto's zijn zoals hierboven getoond of een stuk geschreven code voor een project. Waarom zouden we het niet delen? Een ieder ander hoeft het wiel natuurlijk niet voor de 2e keer uit te vinden! Op en aanmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom.

Woerdense Courant Popavond

on . Posted in Blog

Zo de eerste avond zit erop!

Het was niet echt druk maar wel erg gezellig. Met later op de avond wat technische problemen (Bierpomp kapot voor 40 minuten) maar dat moch de pret maar niet te veel hinderen. Aangezien er nog genoeg andere dranken zijn waaronder dit jaar ook Jills. Dinsdagavond ben ik weer te vinden in woerden tijdens de hollandse avond!

Het verslag van de WvW site zelf:
De Woerdense Courant Popavond had met Burlesk, de Band Zonder Banaan en het Goede Doel ingrediënten genoeg om er een feest van te maken: en uiteraard gebeurde dat! De Woerdense Courant Popavond werd geopend door de poprock formatie Burlesk. Deze Woerdense band gaf zoveel energie dat het publiek, waaronder een groot aantal eigen supporters, direct meedansten en zongen. Het optreden was een fantastische aftrap van de avond.


In de grote tent kwamen de mannen van Band Zonder Banaan, die een warm onthaal kregen van het publiek. De band gaf gas en leek het publiek te lanceren: Woerden zong, sprong en danste erop los. Hadden ze wel energie over voor Het Goede Doel?


De nostalgie van 'de hits van toen' hing om Het Goede Doel heen, want het grootste deel van de nummers werden luidkeels meegezongen. De heren leken weer even jong, want hun optreden was glad, energiek en gezellig. Gijzelaar, België, Hou van mij, alle grote hits kwamen voorbij. Een hossende menigte was het gevolg. Henk & Henk stelde de bezoekers zeker niet teleur. De Woerdense Courant Popavond: met 1.750 bezoekers alweer een succes!